Kalmariterna skrapade fram en miljon i tv-rutan: ”Känns otroligt”

Olle och Siv ska använda pengarna till att resa.
Publicerad 6 november 2022
Olle och Siv från Kalmar skrapade fram miljonvinst i Nyhetsmorgon
Olle och Siv från Kalmar skrapade fram miljonvinst i NyhetsmorgonFoto: Svenska spel

Kalmariterna Olle och Siv blev under lördagen miljonärer. Det var i Nyhetsmorgon som paret skrapade fram 10 000 kronor i månaden i 10 år, sammanlagt 1,2 miljoner kronor.

– Jag sa bara äntligen till min hustru och visade henne de tre Klöver-symbolerna, säger Olle i ett pressmeddelande från Svenska spel.

Paret har för vana att köpa två Trisslotter varje vecka som de sedan skrapar till eftermiddagsfikat. De har kammat hem ett par småvinster under åren men inget som kan mäta sig med helgens vinst.

– Vi har alltid sagt att om vi vinner stora pengar så ska det användas för nöjen. Vi ska resa till Kap Verde redan nästa vecka men med vinsten säkrad vill vi börja att planera en kryssning till Medelhavet. Det här känns otroligt, säger Siv i pressmeddelandet.

Trisslotten paret vann på var köpt på Stora Coop i Kalmar.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.