GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KalmarPosten frågar: Vad har du i lurarna?

KalmarPosten tog en sväng på stan för att ta reda på vad folk lyssnar på.
Publicerad 21 november 2021
Tom Andersson
Tom AnderssonFoto: Agnes Aronsson

– Just nu spelas Deal Wiv It med Mura Masa. Det var en låt som var populär för ungefär två år sedan och som ligger i en av mina spellistor som går på repeat, säger Tom Andersson från Vadstena som är på besök i Kalmar för en konferens på slottet.

Benny Woksepp
Benny Woksepp

– Jag lyssnar på 1984 av George Orwell. Jag har inte kommit så långt men hittills är den intressant. Jag brukar lyssna på böcker och poddar. Det blir inte så mycket musik, säger Benny Woksepp från Glömminge.

Magnus Garp.
Magnus Garp.Foto: Agnes Aronsson

– Just nu är det DJ Khaled, Post Malone med flera med låten I DID IT som spelas. Jag samlar på mig sånt som är bra i en lista, säger Magnus Garp från Kalmar.

Håkan Åhlén.
Håkan Åhlén.Foto: Agnes Aronsson

– Jag lyssnar på musik. Det är en lista på Spotify med blandad pop. Fear my love med Zynic är extra bra, säger Håkan Åhlén som bor i Kalmar.

Emma Gertsson
Emma GertssonFoto: Agnes Aronsson

– Jag lyssnar på en podd, Gynning & Berg! Jag brukar inte lyssna på den podden, men mamma sa åt mig för någon dag sedan att jag skulle göra det, för någon av dem gillar kristaller och det gör jag också, säger Emma Gertsson.

Krister Lindvall
Krister LindvallFoto: Agnes Aronsson

– Jag lyssnar inte på någonting. Jag har hörlurarna i om det är någon som ringer. Det ringer många!, säger Krister Lindvall.

Eleonora Paganin
Eleonora PaganinFoto: Agnes Aronsson

– Jag lyssnar på People Are Strange med The Doors. Den ligger i en blandad spellista som jag gjort, säger Eleonora Paganin, som veckopendlar till Kalmar på grund av jobb.

Moustafa Sido
Moustafa SidoFoto: Agnes Aronsson

– Jag lyssnar på musik hela tiden. Det blir radio på grekiska, kurdiska, arabiska och svenska, säger Moustafa Sido som bor i Smedby.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.