GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KalmarPosten frågar: Vad har du i påsen?

KalmarPosten gav sig nyfiket ut på stan för att ta reda på vad folk bär runt på. Vad har du i påsen?
Publicerad 10 oktober 2021
Foto: Agnes Aronsson

– I påsen har jag ett par skor. Det blev ett par höstskor från Haglöfs, säger Hasse Hedlund från Köpingsvik.

Foto: Agnes Aronsson

– Den är tom! Vi brukar köpa grönsaker på torget på fredagar. Det tycker vi är trevligt. Men nu är det ju onsdag så idag ska vi gå till Hemköp och köpa grönsaker istället, säger Eva och Lars Magnusson från Kalmar.

Ebba Eriksson
Ebba Eriksson
Foto: Agnes Aronsson

– Jag har köpt en skjorta till min flickvän. Hon har inte önskat sig det - jag bara gissade vad som kunde bli bra, säger Ebba Eriksson som bor i Kalmar.

Fanny Asplund
Fanny Asplund
Foto: Agnes Aronsson

– Jag har köpt nya höstskor från Dr.Martens! Och så var jag hos frisören idag så då blev det ett silverbalsam där också. Nu blir det inget mer, det är köpstopp!, säger Fanny Asplund från Kalmar.

Alicia Gullin
Alicia Gullin
Foto: Agnes Aronsson

– Jag har en blomma i påsen. Den är till min mormor som fyller år i morgon, säger Alicia Gullin från Torsås.

Tiffany Karlsson
Tiffany Karlsson
Foto: Agnes Aronsson

– Min dator. Jag pluggar på Lars Kaggskolan och då är reglerna att man måste ta med skoldatorn hem efter varje skoldag. Den får inte ligga i skåpet. Och så har jag en räkmacka i påsen också, säger Tiffany Karlsson som bor i Torsås.

Benny Woksepp
Benny Woksepp

– Jag har fått nytt jobb som nattreceptionist på hotell så jag har köpt nya jobbskor och byxor. Och så har jag energidryck och lördagsgodis i påsen också, säger Benny Woksepp från Glömminge.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.