Annons

Kalmarsundsrevyn släpper fler föreställningar: ”Vi kör på!”

Publicerad 15 februari 2022

Kalmarsundsrevyn är igång igen efter en tid med restriktioner. Det var en spelsugen ensemble och en glad revypublik som återigen möttes på Kalmar Teater under helgen.

– Det känns jättekul men samtidigt konstigt och lite läskigt. Det blir som premiär en gång till. Man börjar fundera på om man kommer ihåg allting, men vi fick en fantastisk respons i fredags. Vi fick jättefin respons resten av helgen också. Det är en ny avslappnad känsla nu när restriktionerna är borta. Det känns jätteroligt, säger Martin Rydells, som producerar Kalmarsundsrevyn tillsammans med Anna Rydell.

Annons

Nu när folk har börjat boka biljetter igen har Kalmarsundsrevyn bestämt sig för att släppa en extrahelg den 11 till 12 mars på Kalmar Teater, med en föreställning på fredagen och två på lördagen.

– Vanligtvis brukar vi bara kunna spela på teatern februari ut, men eftersom en annan show flyttades fram fick vi möjlighet att spela där längre fram också. Det blev rekordår sist vi spelade och det finns potential att sälja mer biljetter nu också. Vi har en härlig föreställning som vi älskar att spela så vi kör på!, säger Martin Rydell.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons