GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kända komikern till Kalmarsalen: ”Jag har längtat så”

I vår får Kalmar besök av komikern och skådespelerskan Shima Niavarani när hon landar i Kalmarsalen med sin show ”Shima Is A Punk Rocker”.
Kalmar • Publicerad 9 januari 2023
Shima Is A Punk Rocker är resultatet av mer än två års hårt arbete och är en soloshow som Shima har längtat efter att göra i över 10 år.
Shima Is A Punk Rocker är resultatet av mer än två års hårt arbete och är en soloshow som Shima har längtat efter att göra i över 10 år.Foto: ninja hanna

”Shima Is A Punk Rocker är resultatet av mer än två års hårt arbete och är en soloshow som Shima har längtat efter att göra i över 10 år. Showen är en personlig uppgörelse med vår samtid, och Shima använder sin unika röst, sitt sensationella kroppsspråk och humoristiska stil för att navigera genom livets svårigheter och jakten på äkta frihet”, står det i pressmeddelandet om showen.

Turnén inleds den 17 mars i Stockholm och avslutas den 2 april i Norrköping. Stoppet i Kalmarsalen görs den 1 april.

- Jag har längtat så efter att göra den här showen, tanken var att den skulle göras redan för 10 år sen, men mycket kom emellan: sorgen efter förlusten av min partner in crime, en släng jobbig scenskräck, 100 terapitimmar för att hantera dessa saker och jag valde en riktning in mot min andra passion: film och tv, säger Shima i samma pressmeddelande.

Biljetterna släpps den 11 januari.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.