unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Kärleksparet tog romansen från Manchester till Kalmar

Nyårsfirandet i Manchester blev inte som planerat. I stället för att fira in tolvslaget med systern, skulle Negin från Kalmar få fira själv. Fram tills dess att Francis dök upp. De beskriver kärleken som "äkta" och de bor de tillsammans i Kalmar.
Negin och Francis.
Negin och Francis.
Foto: Privat

Negin Sadeghis mamma hade i julklapp 2019 gett sin dotter en resa till Manchester. I den brittiska tegelstaden skulle Negin från Rockneby få fira in det nya året med sin syster.

Planerna gick inte som planerat. Strax efter jul fick systern jobbschemat inför den kommande veckan. ”Jobb” stod det på nyårsafton. Systrarna från Småland fick åtminstone en natt tillsammans på hotellet och Negin var inställd på att fira nyårsafton helt ensam. Fram tills att Francis dök upp...

Negin hade nyss slagit sig ner på innergården när Francis kom förbi med sina väskor. Samtidigt som han undrade ifall han kommit rätt, dunkade Negins hjärta flera slag. Hon föll direkt för honom. Francis försvann och gick in till receptionen. Negin följde efter. För att det inte skulle bli en konstig situation, frågade Negin receptionisten om en taxi. Hon avbröt snabbt sin förfrågan för att i stället hjälpa mannen upp med väskorna till rummet. Det visade sig att han hade åkt från London för att fira nyår ensam. ”Vad är oddsen?”, tänkte Negin. De båda stannade på Francis rum i flera timmar för att prata om allt mellan himmel och jord. Pratet fick Negin och Francis till att inse att de var ganska lika. Det sade helt enkelt klick på en gång.

I dag bor Negin och Francis i Kalmar. Framförallt var det deras lika musiksmak som förde de samman i Sverige. De beskriver deras kärlek som ”äkta” och därför är det inte konstigt att paret redan har hunnit förlova sig.

– Att tillsammans ha kommunikation, respekt och tillit. Vi är ärliga och pratar alltid om saker om något är på tok, säger Negin Sadeghi.

Har du något råd till singlar?

– Jag brukar alltid säga: ”Letar du – så kommer det inte”. Kärleken ska komma av sig själv när tiden är inne.

Följ gärna vår Facebooksida för fler nyheter och reportage. Alltid gratis!

Läs mer