Klart: Konserter på Krusenstiernska i höst

I september arrangeras fyra konserter på Krusenstiernska gården. På scen kommer bland annat Ida Fahl och Jan Ottosson Kvartett samt Björn Rosenqvist att uppträda.
Publicerad 31 augusti 2020
Ida Fahl och Jan Ottosson Kvartett gör sin tolkning av Alice Tegnérs barnvisor.
Ida Fahl och Jan Ottosson Kvartett gör sin tolkning av Alice Tegnérs barnvisor.Foto: Ola Pettersson

Under september bjuder Krusenstiernska gården in till konserter med lokala artister. Syftet med spelningarna är att främja den lokala musiken och stötta de artister eller grupper som har genomfört få konserter i år samtidigt som man vill ge allmänheten en chans till att uppleva livemusik i dessa tider.

På körschemat återfinns bland annat ett Olle Ljungströmprogram av Björn Rosenqvist, barnvisor av Alice Tegnér med Ida Fahl och Jan Ottosson Kvartett och jazzfavoriter med Simone Bastani Kvartett. Det ordnas också en musikkväll med singer-songwritern John Leo Carter.

För att evenemanget ska kunna vara så säkert som möjligt, genomförs de i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Biljetter måste därför förhandsbokas.

I september arrangeras konserter med lokala artister på Krusenstiernska gården. Till musiken serveras fika från gårdens café. Bland annat presenteras ett Olle Ljungströmprogram av Björn Rosenqvist, barnvisor av Alice Tegnér med Ida Fahl och Jan Ottosson Kvartett och jazzfavoriter med Simone Bastani Kvartett. Det ordnas också en musikkväll med singer-songwritern John Leo Carter. Arrangemangen görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer och biljetterna måste förhandsbokas.

Konserter på Krusenstiernska gården

6 september Björn Rosenqvist tolkar Olle Ljungström kl.13.00 och 15.00

13 september Ida Fahl & Jan Ottosson Kvartett kl.13.00 och 15.00

18 september John Leo Carter Drop in fika kl. 17.30 Musiken börjar kl.18.30

19 september Simone Bastani Kvartett kl.13.00 och 15.00

Pressbild 1: Ida Fahl och Jan Ottosson Kvartett. Foto: Ola Petersson.

Wilhelm NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.