GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Korpen satsar på att inspirera seniorer till rörelse

Publicerad 14 januari 2023
.
.Foto: Kicki Nilsson/Icon Photography

Korpens seniorvecka startar den 16 januari. Det är en satsning på att inspirera seniorer till rörelse och motion.

– Seniorer är en viktig målgrupp för oss och för hela Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet, både ur seniorernas hälsosynpunkt och för verksamheten. Vi har många seniorer som behöver gemenskap, motion och som vill ha roligt tillsammans i dessa tider, säger Louise Johansson på Korpen Kalmar, i ett pressutskick.

Seniorveckan är en riksomfattande satsning från Korpen. Totalt är det 30 korpföreningar runt om i landet som deltar. Under veckan kommer det att finnas ett varierat utbud av ledarledda aktiviteter som är anpassade för äldre motionärer – för nybörjare som veteraner.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.