Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kraftigt påverkad bilförare bakom olycka i rondell

Trafikolyckan som inträffade i Berga industriområde tidigt på tisdagskvällen orsakades av en kraftigt påverkad man som jagades av polis.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Mostphotos

– Vi hade larmats om en vinglig färd på E22 i höjd med Läckeby, och fick syn på bilen då den sladdade in på Norra vägen i hög fart, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Patrullen tog upp jakten, som tog slut i rondellen Franska vägen-Tyska vägen.

– Ett vittne uppger att han blev omkörd av bilen som var tvungen att svänga in tvärt framför för att inte köra över en refug. Sen körde han in i baken på en bil som stod vid rondellen, fortsätter Loeffel.

Ingen person ska ha skadats.

– Men han var så pass berusad att vi fick lobba honom. Vi misstänker både alkohol och narkotika.

Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för grovt rattfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott och grov vårdslöshet i trafik.

Läs mer