Annons

”Kritiskt men stabilt” skadeläge för tonåring som utsattes för mordförsök

Ännu har ingen gripits för mordförsöket på Stagneliusgatan natten till fredagen. Tonåringen är kvar på intensivvårdsavdelningen och läget uppges vara kritiskt men stabilt.
Publicerad 27 mars 2022 • Uppdaterad 30 mars 2022
Foto: Simon Karlsson

Det var vid 04-tiden natten mellan torsdagen och fredagen som polisen larmades om en skadad person vid Stagneliusgatan i Kalmar. Han fördes med ambulans till sjukhus, och polisen rubricerar händelsen som försök till mord.

Killen i 18-årsåldern hade till en början livshotande skador, enligt Region Kalmar. Under fredagen hade polisen ännu inte kunnat förhöra killen. Under söndagen uppger Region Kalmar län att han är kvar på intensivvårdsavdelningen och att läget är kritiskt men stabilt.

Annons

– Det är ju ändå någon form av förbättring. Igår var tillståndet livshotande, säger en presstalesperson vid Region Kalmar län.

Ännu har ingen person gripits för mordförsöket, uppger polisen.

– Status är oförändrad. Vi jobbar på med utredningsåtgärder under helgen, säger stationsbefäl Karl Haag vid Kalmarpolisen under söndagen.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons