GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försvunnen kvinna återfunnen välbehållen

Någon gång mellan klockan 10 och 12 i dag, tisdag, försvann en 65-årig kvinna från hemmet i Smedby. Polisen bad om allmänhetens hjälp för att hitta kvinnan. På tisdagseftermiddagen meddelade polisen att kvinnan hittats välbehållen.
Publicerad 29 mars 2022
Genrefoto: Robert Sandell/Mostphotos
Genrefoto: Robert Sandell/Mostphotos

– Vi söker främst i Smedby med omnejd. Vi måste begränsa oss någonstans men vi kan inte utesluta andra platser, sa Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisregion Syd, vid 15-tiden.

Senare på tisdagseftermiddagen meddelade polisen att kvinnan var återfunnen välbehållen.

”Kvinnan är anträffad efter observation av allmänhet och är fysiskt oskadd”, skriver polisen på sin hemsida.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.