GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Personbil körde av vägen efter Ölandsbron

Publicerad 15 november 2022
Genrebild olycka.
Genrebild olycka.Foto: Mostphotos

Under tisdagen vid 09-tiden inkom ett larm till SOS Alarm om en singelolycka vid avfarten från Ölandsbron i Färjestaden, Mörbylånga kommun.

Enligt Trygghets- och larmcentralen ska en personbil ha kört in i en refug. I väntan på bärgare har vägen stängts av i en riktning men beräknas vara öppen igen vid 09:45.

Det finns inga rapporter om personskador i samband med olyckan och ingen person ska ha behövt föras med ambulans till sjukhus.

Här ska olyckan ha inträffat enligt larmet:

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.