GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera personbilar i krock

Publicerad 25 januari 2023 • Uppdaterad 25 januari 2023
Genrebild olycka.
Genrebild olycka.Foto: Lars-Soderhamn/Mostphotos

Under onsdagen vid 16:30-tiden inkom larm om en trafikolycka till SOS Alarm.

Enligt Trygghets- och larmcentralen rör det sig om tre personbilar som kolliderat. Olyckan ska ha inträffat på E22 i södergående riktning, i höjd med Rinkabyholm.

– Det har skett någon form av kollision bakifrån, säger Tony Bergelind på Trygghets- och larmcentralen.

Vägen är helt avstängd i södergående riktning och Trygghets- och larmcentralen vet inte när den kommer kunna öppna igen för trafik. Minst en bil kommer behövs bärgas från platsen.

Enligt polisen är det endast två personbilar som har krockat. Totalt fyra personer ska ha suttit i bilarna. Det är i nuläget oklart om någon behöver föras med ambulans till sjukhus. Det är även oklart om någon polisanmälan kommer upprättas i samband med olyckan.

Här ska olyckan ha inträffat enligt larmet:

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.