GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lions drar på turné vid kommunens träffpunkter

Publicerad 13 oktober 2022
Från vänster: Gunnar Flyberg på bas, CG Hagelberg, Mats Larsson, Agneta Isacsson på gitarr och sång och Anders Ibohm. Kommande framträdanden är även Karl Högborg och Jan Erlandsson med.
Från vänster: Gunnar Flyberg på bas, CG Hagelberg, Mats Larsson, Agneta Isacsson på gitarr och sång och Anders Ibohm. Kommande framträdanden är även Karl Högborg och Jan Erlandsson med.Foto: Privat

Lions Club Kalmar Skälby har stämt instrumenten och gett sig ut på en höstturné vid Kalmars träffpunkter. Först ut för lite musikalisk underhållning var Stensberg den 11 oktober. Därefter kommer Lions att besöka Rinkabyholm, Möregården, Ingelstorp och Bryggaren. Det bjuds inte bara på musik utan även på tårta.

Då spelar Lions på träffpunkterna:

• 18/10 klockan 13, Rinkabyholm (församlingshemmet mittemot ICA)

• 19/10 klockan 14, Ingelstorp

• 25/10 klockan 13, Möregården

• 26/10 klockan 13.30, Bryggaren

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.