Annons

Lisa Söderholm nominerad till Årets centrumutvecklare

Kalmar Citys Lisa Söderholm är en av 10 att nomineras till utmärkelsen Årets centrumutvecklare 2021.
Publicerad 15 mars 2021 • Uppdaterad 15 april 2021
Kalmar Citys Lisa Söderholm.
Kalmar Citys Lisa Söderholm.Foto: Linus Gunnarsson

”Mitt i allt som händer runt om i världen tycker vi att det är viktigt att vi också ser och lyfter positiva saker. Extra viktigt är det att hylla de som dagligen arbetar med att utveckla stadskärnor runt om i landet – våra centrumutvecklare”, skriver föreningen Sveriges Centrumutvecklare i ett pressmeddelande.

Lisa Söderholm tar emot nomineringen med glädje och stolthet.

Annons

– Det är en stor ära, men jag är ju bara ansiktet utåt. Det arbetas intensivt bakom kulisserna, inte minst våra medlemmar gör ett jättejobb, säger hon till Kalmarposten.

Söderholm menar att handlarna i centrala Kalmar har varit snabba med att anpassa sig, och sällan bangat på de idéer hon och andra i cityföreningen har lanserat under den pågående pandemin.

– Vi har verkligen krigat på, så den här nomineringen är till alla. Nu är det dags att börja blicka framåt igen - dags att börja gasa!

Av de tio nominerade kommer tre återstå om en månad. Vid en digital årskonferens i maj utses därefter Årets Centrumutvecklare 2021.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons