Loppisglädje i Trekanten

Det var strålande sol och sommarvärme när byalaget anordnade loppis i Trekanten. Folk i alla åldrar kom dit för att fynda alltifrån kläder och leksaker till krukor och möbler. Andra var mest där för den goa stämningen.
Publicerad 23 maj 2023 • Uppdaterad 24 maj 2023
Åsa Sandberg hade mycket att sälja!
Åsa Sandberg hade mycket att sälja!Foto: Agnes Aronsson
Jerry, Anna-Karin och lilla Olle, 2 år, vandrade mellan husen som hade loppis i  Trekanten.
Jerry, Anna-Karin och lilla Olle, 2 år, vandrade mellan husen som hade loppis i Trekanten.Foto: Agnes Aronsson
Många valde att ta en fika i solen utanför kyrkan.
Många valde att ta en fika i solen utanför kyrkan.Foto: Agnes Aronsson
Jesper Ämtvall och Linn Johansson hade rensat inför loppisen. De sålde bland annat barnkläder i mängder och hade många glada besökare utanför sitt hus under dagen.
Jesper Ämtvall och Linn Johansson hade rensat inför loppisen. De sålde bland annat barnkläder i mängder och hade många glada besökare utanför sitt hus under dagen.Foto: Agnes Aronsson
Loppis i Trekanten
Loppis i TrekantenFoto: Agnes Aronsson
Kusinerna Maja Johansson och Emma Hensche hjälpte mormor/farmor att sälja saker. ”Hon börjar bli äldre och behöver bli av med saker när hon bor i ett så stort hus”, säger Maja. ”Det är kul att kunna hjälpa till”, säger Emma.
Kusinerna Maja Johansson och Emma Hensche hjälpte mormor/farmor att sälja saker. ”Hon börjar bli äldre och behöver bli av med saker när hon bor i ett så stort hus”, säger Maja. ”Det är kul att kunna hjälpa till”, säger Emma.Foto: Agnes Aronsson
Michaela Nilsson sålde av en hel del kläder utanför sitt hus.
Michaela Nilsson sålde av en hel del kläder utanför sitt hus.Foto: Agnes Aronsson
I stationshuset var det loppis på båda våningsplanen.
I stationshuset var det loppis på båda våningsplanen.Foto: Agnes Aronsson
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.