GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Magikerna Brynolf & Ljung till Kalmar med ny show

Efter de två tidigare slutsålda showerna ”Hokus Pokus Motherf*ckers” och ”Cirkeln” är nu Brynolf & Ljung tillbaka med liveshowen ”Stalker”.
Publicerad 21 september 2021 • Uppdaterad 21 september 2021

Den nya showen ”Stalker” blir duons första på tre år och ska handla om dagens övervakningssamhälle. Showen regisseras av Edward af Sillén och i ett pressmeddelande utlovas det att magikerna ska ta sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare. De ska ”med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flytta gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt”.

”Stalker” har premiär den 18 november i Stockholm, men här i Kalmar får vi vänta ända till nästa år. Showen kommer gå att se i Kalmarsalen den 26 mars.

Foto: Robert Eldrim

Peter Brynolf och Jonas Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent, och här i Sverige med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” som gick på TV4 under 2015. Sedan dess har de gjort över 140 föreställningar runtom i landet.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.