Annons

Mäklarfirma öppnar upp sina nya lokaler – planerar att växa ytterligare

Den i Kalmar nyetablerade mäklarfirman Erik Olsson har öppnat upp sina nya lokaler på Kaggensgatan. Mäklarfirman startade redan i somras med fem mäklare som redan var etablerade i Kalmar med omnejd.
Publicerad 21 februari 2022
Mäklarfirman har planer på att växa med ytterligare medarbetare.
Mäklarfirman har planer på att växa med ytterligare medarbetare.Foto: Erik Olsson

– Vi är oerhört stolta över den storsatsning som Erik Olsson Fastighetsförmedling har gjort i Kalmar. Redan från start har vi fått ett fantastiskt mottagande av Kalmarborna, och nu när vi äntligen kan slå upp dörrarna till vårt nya kontor känns som att den sista pusselbiten har fallit på plats, säger Irna Arvill som är regionchef på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Expanderingen i regionen går snabbt fram och redan i vår planerar mäklarfirman att växa med ytterligare medarbetare.

Annons

– Vi ser en stark efterfrågan på våra tjänster och behöver växa med fler mäklare för att kunna hjälpa alla kunder som hör av sig till oss. Därför hoppas vi att fler väletablerade fastighetsmäklare som vill vara en del vår framgångsresa hör av sig till oss, säger Irna Arvill som är regionchef på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Det nya kontoret på Kaggensgatan i Kalmar.
Det nya kontoret på Kaggensgatan i Kalmar.Foto: Erik Olsson

Etableringen i Kalmar är en viktig pusselbit i mäklarfirmans stora satsning.

– Kalmar är en mycket viktig del av vår satsning nu när vi etablerar Erik Olsson som varumärke runt om i Sverige med sitt strategiska läge i en spännande region. Vi är mycket glada för mottagandet man givit oss i Kalmar och vi är stolta över det arbete våra nya kollegor i staden har lyckats prestera på kort tid. Det märks att vårt varumärke och den tjänst vi erbjuder har saknats i staden tidigare precis som vår analys visade inför etableringen. Nu ser vi fram emot att ett flertal nya kollegor är på väg in till vårt kontor för att ta nästa steg i vår satsning säger Martin Wickström som är VD på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons