GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man anhållen för synnerligen grov misshandel av kvinna – skallade arrestvakt

Publicerad 20 juni 2022
Foto: Agnes Aronsson

Under lördagen får polisen kännedom om att en kvinna i Nybro ska ha blivit svårt misshandlad och hotad av sin före detta man. Kvinnan fördes till sjukhus för sina skador. Mannen anhölls i sin frånvaro och kunde senare gripas på en annan ort i länet.

– På polisstationen i Kalmar skallar han en arrestvakt i ansiktet och utdelar även hot, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid poloisen.

Mannen är i 50-årsåldern och sitter nu anhållen misstänkt för synnerligen grov misshandel och olaga hot mot kvinnan. Han är även misstänkt för våld och hot mot tjänsteman.

Senare på måndagen begärs mannen häktad på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och olaga hot.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.