GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man åtalas för stöld av padelracketar och chokladboll

En 23-årig man står åtalad misstänkt för stöld, ringa stöld och våldsamt motstånd efter att han bland annat ska ha stulit två padelracketar.
Publicerad 28 mars 2021

Det var i september 2020 som mannen ska ha stulit två stycken padelracketar, till ett värde av 1 799 kronor, från sportbutiken XXL i Kalmar.

Mannen är dessutom misstänkt för att ha stulit varor för 89 kronor på Coop i Oskarshamn. När mannen blev påkommen av en väktare försökte han slita och dra med kroppen för att komma undan.

XXL yrkar skadestånd av mannen med 1 799 kronor och Coop yrkar skadestånd med 13 kronor för en ej återlämnad chokladboll.

Mannen erkänner samtliga brott.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.