GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man avliden efter misstänkt mord i Berga – tre män anhållna

Publicerad 1 maj 2022
Foto: Mostphotos

Under lördagskvällen vid 23:30-tiden larmades polisen till Runvägen i Berga, Kalmar, där ett tiotal personer ska ha varit inblandade i ett bråk utomhus.

En man i 25-årsåldern ska ha blivit allvarligt skadad och fick föras med ambulans till sjukhus.

Under natten genomför polisen kontroller och efterspaningar i området. Man påbörjar även förhör med vittnen på platsen.

Arbetet fortsätter under söndagsmorgonen då polisen genomför en teknisk undersökning på platsen. Brottsrubriceringen är försök till mord. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller gripen.

Uppdatering:

Polisen meddelar vid 15-tiden under söndagen att mannen som vårdades på sjukhus med allvarliga skador har avlidit. Rubriceringen ändras därför från försök till mord, till mord. Anhöriga har inte kunnat underrättas.

Tre män ska under dagen ha anhållits i ärendet som nu leds av åklagare.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.