GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man försvunnen i Kalmar – polisen vädjar om hjälp

På fredagskvällen larmades polisen till en adress på Svinö i Kalmar med anledning av att anhöriga vill anmäla en man försvunnen. Mannen försvann vid 18-tiden i nära anslutning till hemadressen.
Publicerad 13 november 2020 • Uppdaterad 16 november 2020

Mannen är i 70-årsåldern och enligt uppgift till från anhöriga kan mannen uppträda förvirrat och därmed ha svårt att orientera sig.

Vid försvinnandet bar mannen en blå midjelång jacka med en reflex på armen samt svarta träningsbyxor.

Polisen är på plats med flertal resurser och söker av Tallhagen och Svinö med omnejd. Även polisens hundförare är delaktiga i sökinsatsen.

Polisen uppmanar allmänheten att kontakta polisen på 114 14 om man har gjort iakttagelser av någon som stämmer in på signalementet sedan klockan 18 på fredagen.

Om du ser mannen just nu ring 112 och be att få tala med polisen angående en försvunnen person.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.