Annons

Man i 70-årsåldern grovt misshandlad utomhus – fördes med ambulans till sjukhus

Publicerad 31 augusti 2023
Ambulans
AmbulansFoto: Maria Groth/Mostphotos

En man i 70-årsåldern befann sig utomhus i Oxhagen på Arrheniusgatan vid 16.30-tiden igår, onsdag. Där ska han ha mött andra män, och i samband med det uppstod en diskussion. En av männen ska då ha gett sig på mannen, uppger polisen, som även har upprättat en anmälan om grov misshandel.

– En man gav sig på honom med slag och sparkar mot kropp och huvud. Han fick diverse skador av det och fick åka ambulans till sjukhus. Mannen som gjorde detta var okänd för honom, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson.

Annons

Andra människor som befann sig i närheten ska ha bevittnat händelsen, men ingen är frihetsberövad eller misstänkt för misshandeln i nuläget.

– Den som gjorde detta ska ha varit yngre, men jag har ingen exakt ålder. Målsägaren är självklart chockad över händelsen. Vi pratar vidare med målsägaren och vittnen för att se om vi kan komma fram till en anledning till det inträffade, säger Robert Loeffel.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons