GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man iakttog inte högerregeln – ska ha orsakat kollision och smitit

Under torsdagen, någon gång mellan klockan 14.00 och 14.15, inträffade en trafikolycka på Mellangatan i Trekanten.
Publicerad 28 januari 2022
Foto: Agnes Aronsson

– Målsägande är en man född -83 som har berättat att en okänd person inte iakttagit högerregeln vid en korsning och orsakat en kollision mellan dem, men fortsatte sedan bara rakt fram, säger Eva-Lotta Hermanssn Truedsson, polisens presstalesperson.

Enligt polisen ska höger framlykta ha skadats på målsägande bil, men han ska inte ha drabbats av några personskador.

– Den okända bilisten smet, och han iakttog inte högerregeln, så det blir två brottsrubriceringar, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Brottsrubriceringarna är smitning från trafikolycka och beteendebrott i trafiken. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.