GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man lämnade hemmet ett par timmar – då stals fordon från hans tomt

Publicerad 4 augusti 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

Någon gång mellan 18.00 och 20.00 på måndagskvällen inträffade en stöld i Ljungbyholm, Kalmar kommun. En fyrhjuling ska ha stulits från en fastighet.

– Målsägaren har fyrhjulingen stående på tomten och är iväg ett par timmar. När han kommer tillbaka är den borta, säger polisens kommunikatör Thomas Johansson.

Det finns i nuläget inget värde uppsatt på fyrhjulingen. Målsägande är en man i 65-årsåldern. Brottsrubriceringen är tillgrepp av motordrivet fortskaffningsmedel.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.