GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man ombads lämna balkong – blev våldsam

Publicerad 5 augusti 2022

Vid 11-tiden på onsdagsförmiddagen kontaktades polisen av en man i 60-årsåldern som bor på Två Systrars väg i Kalmar.

– Två personer sitter på målsägarens balkong och lämnar inte när de blir ombedda. Polisen kommer till platsen och när man ska avvisa personerna därifrån blir polisen utsatt för våldsamt motstånd av en av dem, säger Thomas Johansson som är kommunikatör hos polisen.

Mannen som är misstänkt för våldsamt motstånd är i 45-årsåldern. Polisen har upprättat anmälningar om hemfridsbrott samt våldsamt motstånd.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.