Man onanerade i mjukisbyxor vid incheckning på hotell

Mannen döms för sexuellt ofredade efter att ha onanerat framför kvinnan som driver hotellet.
Publicerad 30 oktober 2021
Foto: Hedda Ottestam

En man i 20-årsåldern har dömts för flera brott vid Kalmar tingsrätt. Det var den 9 mars 2020 som mannen ofredat en kvinna sexuellt på ett hotell i Kalmar kommun, genom att synligt onanera i sina mjukisbyxor i kvinnans närhet. Kvinnan, som driver hotellet, blev ditringd av mannen som ville checka in. Han ska då ha börjat tillfredsställa sig själv innanför byxorna och sedan slickat på sin hand, innan han gav kvinnan kontanter. Kvinnan, som var själv på platsen, vågade inte kasta ut gästen eftersom hon var orolig att han skulle bli arg. Istället ringde hon polisen efteråt, som kom till hotellet och hämtade mannen. Analysresultatet har visat att mannen sperma fanns på golvet vid receptionen.

Mannen ska efter det ha fortsatt på sin kriminella bana. Någon gång mellan den 17 mars och 19 mars 2020 tog han sig in i en husbil på Odalvägen och sov där under några nätter, vilket rubriceras som egenmäktigt förfarande.

Senare under året, den 9 november, ertappades mannen med cannabisharts på Stensövägen och döms därför för ringa narkotikabrott.

Den 11 januari i år tog mannen fyra cigarettförpackningar från ett livs i södra Kalmar.

Han döms till dagsböter om 50 kronor i 130 dagar. Han ska också betala 5000 kronor i skadestånd till kvinnan på hotellet.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.