Annons

Man slagen så att käken hoppade ur led

En 22-årig Kalmarbo åtalas för att ha misshandlat en annan ung man, vars käke hoppade ur led.
Publicerad 30 mars 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Dan Kosmayer/Mostphotos

Misshandeln skedde i december förra året.

22-åringen satt i en bil med tre andra män, då han av oklar anledning kom i dispyt med mannen bakom ratten. Denne ska då ha gått ut, öppnat passagerardörren och sagt åt 22-åringen att kliva ur bilen. Vilket i sin tur har resulterat i att föraren slogs ned.

Annons

"NN har tilldelat XX flera slag i ansiktet och en spark i ryggen”, skriver åklagaren i stämningsansökan och förklarar att det orsakade smärta, svullnad, rodnad och att käken hoppade ur led.

22-åringen förnekar i förhör att han har misshandlat mannen. Han menar tvärtom att det är han som har blivit våldsamt attackerad av den andre på grund av en diskussion om religion. Han kan dock inte ge någon förklaring till varför det trots det är den andre mannen som har fått uppsöka sjukhus för att få käken på plats igen.

Den misshandlade vill ha 10 000 kronor i skadestånd från 22-åringen.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons