Annons

Många bostadsinbrott i helgen

Tjuvar har varit i farten runtom i länet under helgen. Inte minst i Kalmar.
Publicerad 27 september 2021 • Uppdaterad 28 september 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Roman Budnikov/Mostphotos

Vid 14.30-tiden i lördags larmade en person boende på Djurängsvägen om att hen hört oljud från grannlägenheten. Strax därpå syns ett flertal personer lämna platsen, som dock hinner försvinna innan polisen hinner fram.

– Man har tagit sig in genom dörren, dragit ut lådor och öppnat luckor, stökat till det. Det är oklart vad som har stulits, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Annons

Samma dag, någon gång mellan klockan 13 och 19.45, hade även en lägenhet på Två Bröders väg i Norrliden inbrott. Tjuvarna har vänt upp och ned på bostaden och stulit bilnycklar och bankomatkort.

Under fredagen, mellan klockan 09 och 19.30, var okända personer inne i en villa på Förlösavägen. Kläder, hemelektronik, parfymer och id-handlingar stals.

På Mårdvägen i Funkabo har man brutit sig in via en källardörr. Det är oklart vad som har stulits. Inbrottet har skett mellan den 5 och 26 september.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons