Marianne från Söderåkra skrapade fram 100 000 kronor

Söderåkrabon är numera 100 000 kronor rikare efter en lyckosam trisslott inköpt på Ica Maxi i Kalmar.
Publicerad 7 december 2022
Grönsakshandlaren och Triss-skraparen Marianne från Söderåkra vann 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon. Storvinsten kommer gå till en solsemester på varmare breddgrader.
Grönsakshandlaren och Triss-skraparen Marianne från Söderåkra vann 100 000 kronor i TV4 Nyhetsmorgon. Storvinsten kommer gå till en solsemester på varmare breddgrader.Foto: Svenska Spel

En morgon när Marianne skulle skrapa en trisslott till morgonkaffet var hon nära att sätta kaffet i halsen.

− När jag fick den tredje tv-rutan hämtade jag både förstoringsglaset och bättre belysning för att se att det verkligen var sant, säger Marianne i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Under tisdagen gästade hon Nyhetsmorgon i TV4 och skrapade där fram 100 000 kronor. Pengarna kommer användas till en solsemester.

− Man sparar inte ihop 100 000 kronor bara så där, så det känns helt fantastiskt! Det här har verkligen varit en rolig upplevelse, säger hon.

Marianne är Kalmar läns nionde Trissvinnare i tv för året.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.