Annons

Markus Rosenlund slutar som klubbchef för Kalmar FF

Kalmar FF:s klubbchef Markus Rosenlund har efter tre år valt att gå vidare i sin yrkeskarriär. Nästa uppdrag blir som VD för Svensk fastighetsförmedling sydost.
Publicerad 18 april 2023
Markus Rosenlund.
Markus Rosenlund.Foto: Kalmar FF/Pressbild

Det var på det senaste styrelsemötet som Markus Rosenlund meddelade sin avgång.

– Detta var ett mycket emotionellt beslut för mig då det varit en rolig resa som jag fått äran att vara med på, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter:

Annons

– Stödet jag fått från partners, medlemmar och supportar i min roll som klubbchef och privat har varit fantastiskt, tusen tack! Det har verkligen givit mig energi och drivit mig framåt. Jag ser stora möjligheter för Kalmar FF att hitta en ny klubbchef som kan fortsätta utveckla föreningen.

Rosenlund kommer att jobba vidare under sin uppsägningstid på sex månader innan han påbörjar sin nya tjänst som VD på Svensk fastighetsförmedling sydost. KFF påbörjar nu arbetet med att hitta en ny klubbchef.

– Jag vill tacka Markus för ett väldigt bra jobb och önska Markus all lycka i sin kommande utmaning! Kalmar FF är inne i en spännande resa där vi idag är en stabil förening med stor framtids tro. Markus har under sin tid som klubbchef gjort ett fantastiskt arbete för att vi idag är där vi är. Det har varit ett nöje att jobba tillsammans med Markus, säger Anders Henriksson, ordförande i Kalmar FF.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons