GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Max planerar för en tredje restaurang i Kalmar

Norrlandsföretaget Max Burgers planerar för ytterligare en restaurang i Kalmar.
Publicerad 19 oktober 2022
Max Burgers
Max BurgersFoto: Roland Magnusson/Mostphotos

Sedan tidigare har Max Burgers en restaurang i gamla polishuset och en i Guldfågeln Arena i Kalmar. Nu har man ansökt om bygglov för en ny restaurang på Törnebyvägen 1, vid Svanebergsrondellen i Kalmar.

Det är ansökt för en restaurang med en byggnadsarea på 394 kvadratmeter med tillhörande uteservering och drive-through. Enligt handlingarna till Kalmar kommun önskar man starta bygget i mars nästa år.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.