unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

"Mitt bröllop ska vara färgstarkt retro”

Bröllopsparen blickar framåt och drömmer sig bort till kärlekens stora dag.
Foto: Wilhelm Nilsson

När flera bröllop fick ställas in under året, passade Kalmar City på att bjuda in till en mini-mässa i några utvalda butiker. De blivande brudparen fick bröllopsinspirationer i allt från brudklänningar till bröllopsfoton. Någon inspiration om hur bröllopet i stort skulle kunna se ut, behövde knappast de minglande gästerna. De tycks redan ha full koll...

Hallå där! Hur ser ditt drömbröllop ut?

William Rossov och Arijana Kapic:

– Vi ska gifta oss nästa sommar. För oss är det viktigaste att så många som möjligt kan ta sig dit. Förhoppningsvis har läget lugnat sig då.

Linnea Larsson och Henrik Handeland:

– Än kan vi inte avslöja när det blir. Vi kan däremot lova att det blir en kul fest!

Maja Crona:

Maja Crona med mamma Sabine Danielsson.
Maja Crona med mamma Sabine Danielsson.

– Jag ska gifta mig borgerligt med Glenn Andersson. Tanken är att det blir en fest strax utanför Kalmar i ett tema som andas romantiskt rustikt.

Filippa Markov:

– I augusti ska jag och Jesper Ström gifta oss kyrkligt i Ålem. Efteråt kommer vi ha en fest i Mejeriet i Högsby. Jag har en dröm om att det ska vara starka färger som gör det hela retro. Det kan nog passa bra i den lantliga lokalen vi ska vara i. Jag älskar att pyssla så det kommer nog bli en hel del fix.

Läs mer