GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

MMA-gala till Kalmar: ”Nervöst men kul”

Den 10 december går Kalmars första MMA-gala av stapeln. Arrangören bakom galan är Wolf Fight Promotion som tidigare arrangerat MMA-galor i landet.
Kalmar • Publicerad 1 november 2022
Bilden är från en annan match.
Bilden är från en annan match.Foto: Dusan Kostic/Mostphotos

Galan hålls i Akena Arena och på plats kommer både nationella, internationella och lokala talanger vara. Bland annat Kalmarbördige Josefin Modig som är världsmästare i kampsporten.

– Visst är det nervöst, men också kul. Kalmars kampsport förening Apex har visat stort intresse, säger en av arrangörerna David Jacobsson från Wolf Fight Promotion som själv är MMA-atlet.

På arenan kommer omkring 25 till 30 stycken att tävla och göra upp i 15 matcher. Och arrangören hoppas på en bra uppslutning då det varit det på andra galor som teamet arrangerat – bland annat i Halmstad.

– Vi har tidigare kunnat sälja slut och det hoppas vi att vi kan göra i Kalmar med. Vi har många talanger inom MMA i och från Kalmar.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.