Modehuset byter namn: ”Steg in i framtiden”

Publicerad 18 oktober 2022
Modehuset byter namn till The box.
Modehuset byter namn till The box.Foto: Pressbild

Under mer än ett år har Modehuset i Hansa city renoverats och ändrat utseende. Samtidigt byter man namn på gallerian. Ett namn man menar andas gemenskap, framtid och stora visioner – THE BOX of Kalmar.

– THE BOX, eller boxen som det nog kommer att heta i folkmun, är ett perfekt komplement till vårt övriga utbud i Hansa City. Nu har vi både de största kedjorna och den modernaste gallerian, det är häftigt, säger Anders Stensson, kommersiell utvecklare, i ett pressmeddelande.

Tanken är att skapa en mötesplats för hela Kalmarregionen. Nu när renoveringen lider mot sitt slut väntar en invigningsvecka med start den 25 oktober. Under sex dagar blir det attraktioner och underhållning för både barn och vuxna.

– Det känns väldigt spännande med en nystart. I och med ombyggnationen och namnbytet så tar vi ett steg in i framtiden med ytterligare spännande planer framöver, säger Anders Stensson.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.