GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mordmisstänkt från Kalmar ska ha varit allvarligt psykiskt sjuk vid dådet i Visby

Publicerad 5 augusti 2022 • Uppdaterad 5 augusti 2022
Donners plats i Visby där mordet skedde.
Donners plats i Visby där mordet skedde.Foto: Hedda Ottestam

Den 33-årige man från Kalmar som misstänks för knivmordet på en kvinna i Visby den 6 juli under Almedalsveckan, ska ha varit allvarligt psykiskt sjuk när dådet utfördes. Det rapporterar Helagotland.

Mannen ska ha genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visar att han var påverkad av en allvarlig psykisk störning vid mordtillfället och när undersökningen gjordes, vilket kan leda till att han döms till rättspsykiatrisk vård.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.