Annons

MORGONEN: Olycka ledde till ännu en olycka på väg 25 – vägen stängdes av

Publicerad 2 november 2023
Olycka
OlyckaFoto: Larm-Soderhamn/Mostphotos

Vid 07.47 på torsdagsmorgonen inkom samtal till SOS Alarm om en trafikolycka som inträffade på väg 25 i höjd med trafikplats Trekanten.

– Det vi vet är att det är en personbil som har kört in i mitträcket men räddningstjänsten har precis kommit fram till platsen, så vi vet inte så mycket ännu. I riktning mot Nybro går det inte att komma fram just nu, säger larmoperatören Kicki Carlsson vid Trygghets- och larmcentralen.

Annons

UPPDATERING 08.30:

– Det är två personbilar som har kört in i vajerräcket – en bil på väg mot Nybro och en bil på väg mot Kalmar. Just nu är trafiken mot Nybro på väg 25 helt avstängd. Trafiken leds om genom Trekanten. Riktning mot Kalmar är helt öppet, säger larmoperatören Kicki Carlsson vid 08.25.

Hängde dessa två olyckor ihop på något sätt?

– När första bilen körde in i vajerräcket flög det över bildelar på andra vägbanan och därför inträffade det en olycka till.

Det ska ha befunnit sig en person i vardera bil.

– Ingen behövde transporteras till sjukhus. En av bilarna ska bärgas från platsen snart och räddningstjänsten lämnar platsen om tio minuter, säger Kicki Carlsson vid 08.25.

Enligt Trafikverket beräknas det vara full framkomlighet på platsen igen vid klockan 08.50.

Här ska olyckan ha inträffat:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons