Annons

Musik på Larmtorget – han är helgens artist

I lördags var den första sensommarkonserten på Larmtorget då Stefan Sundström stod på scenen. I helgen är det åter dags för en stor profil att besöka Kalmar för Musik på Larmtorget – Patrik Isaksson.
Publicerad 5 september 2023 • Uppdaterad 6 september 2023
Patrik Isaksson, sångare, kompositör, sångtextförfattare.
Patrik Isaksson, sångare, kompositör, sångtextförfattare.Foto: LassePersson

Artisten har gjort sig folkkär med hitlåtar som ”Hos dig är jag underbar” och ”Du får göra som du vill”. Men det bjuds alldeles säkert på nya låtar då han i maj släppte sitt senaste och sjunde album.

– Innan har man fått lita på sin producent, men den här gången har jag haft så lång tid på mig att tänka: vad vill jag göra och hur vill jag sjunga. Så nu sjunger jag ännu bättre än jag brukar göra. Det är en del av skivan där jag faktiskt ger tillbaka till mig själv lite grand, säger Patrik Isaksson i ett pressmeddelande.

Annons

Konserten med Patrik Isaksson drar igång 16.30 den 9 september. Supportakt för dagen är Kapten Grå, som kliver på scenen klockan 15.45.

Det var tidigare annonserat att öländskan Lovisa Niklasson skulle uppträtt, men hon har blivit tvungen att lämna återbud.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons