Annons

Musikalen om Ivar Kreuger flyttas fram till i höst

På grund av coronapandemin så flyttas premiären för föreställningen "Ivar” fram till i höst. Det skriver Kalmar teaterförening i ett pressmeddelande.
Kalmar • Publicerad 1 februari 2022
Hela ensemblen till musikalen ”Ivar”.
Hela ensemblen till musikalen ”Ivar”.Foto: Pressbild

Beslutet fattas på grund av rådande smittoläge i samhället och då det varit svårt för ensemblen att repetera då många fått stanna hemma vid symtom.

– Musikalen om Kalmarsonen Ivar Krueger är en av de största lokala scenproduktionerna som producerats i Kalmar. Vi vill därför vara säkra på att få spela för fulla hus och under säkra förhållanden. Ensemblen och produktionsledningen beklagar flytten av föreställningarna till hösten men hoppas att publiken har förståelse för beslutet. Nu siktar vi fram emot september och hoppas att ännu fler bokar biljetter. Vi längtar efter att få träffa publiken, säger producent Martina Arbman Sundén i pressmeddelandet.

Nytt datum för premiären är den 16 september 2022 på Kalmar teater. Alla som bokat biljett kommer att få ett mejl inom kort och erbjudas ett nytt datum.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons