Annons

Någon i Kalmar län har vunnit 114 miljoner kronor

En man i länet har på sina 100 satsade kronor vunnit en storvinst på hela 114 miljoner kronor.
Publicerad 30 november 2020
Pierre Jonsson söker nu efter den lycklige vinnaren.
Pierre Jonsson söker nu efter den lycklige vinnaren.Foto: Alexander Donka/Svenska Spel

Enligt Svenska Spel har den tursamme mannen lämnat in fyra enkelrader för hundra kronor online på Eurojackpot. En ensam rad hade alla rätt vid dragningen i fredags.

”När alla pusselbitar lagts runt vinsten visade det sig att den man som lämnat in miljonraden är hemmahörande i Kalmar Län.(...) Sökandet efter mannen i Småland pågår för fullt”, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

Annons

Och turpengar har fortsatt regna över Kalmar län i helgen. Under lördagen drogs fem olika miljonvinster när Andra Chansen efter Drömvinsten avgjordes.

– När det gäller Kalmar län så är det bara att lyfta på turspelshatten och gratulera till Eurojackpotvinsten samt de fem miljonvinsterna i samband med lördagens Lottodragning, säger Svenska Spels Pierre Jonsson som nu fokuserar på att lokaliserar 114-miljonersmannen.

– När jag får kontakt med mannen som lämnat in spelet får vi inte bara veta om han har rättat sitt spel eller blir positivt överraskad. Dessutom är det ju jättespännande att få veta om det är flera Eurojackpotspelare som ska dela på de 114 miljonerna.

Fredagens toppvinst på Eurojackpot är den andra hittills i år och den fjärde totalt som gått till Sverige. Den senaste gick till Ludvika i maj, då beloppet landade på lite drygt 141 miljoner kronor.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons