GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nanne laddar inför en rockig jul i Kalmar: ”Rocken förenar oss”

Den 25 november kommer hon till Kalmar – drottningen av rocken och julfantasten Nanne Grönvall. I Kalmarsalen gör hon tillsammans med The Boppers, Brolle och Rockabilly fabulous en rockig julshow.
Publicerad 19 november 2022
Nanne Grönvall
Nanne GrönvallFoto: Pressbild

Nanne Grönvall

Ålder: 60 år

Bor: Stockholm

Familj: Mannen Peter och tre söner

Aktuell med: Julshowen ”The greatest rock 'n' roll christmas show 2022” som ger sig ut på turné. Den 25 november kommer gänget till Kalmarsalen.

Ännu ett år börjar närma sig sitt slut, men innan dess ska julen firas och Kalmarsalen bjuds återigen på flera stora musiker som kommer till stan för att skapa julstämning. Den 25 november gästar Nanne Grönvall ihop med The Boppers, Brolle och Rockabilly fabulous salen för att bjuda på en julig rockshow varvat med kända låtar från artisterna.

Nanne känner sedan tidigare grabbarna i gänget och har varit på turné med dem innan, men att göra en julkonsert ihop är något nytt för henne, trots att hon i många jular turnerat runtom i landet. Hon berättar att hon ser fram emot att få göra julshowen just med killarna samt tjejerna från Rockabilly Fabulous. Där kärleken för rocken förenar dem. En slående kombo ihop med julen, om man frågar Nanne.

– Rocken förenar oss och vi gör lite olika rock egentligen, men ändå så är rocken vår gemensamma faktor, säger Nanne Grönvall.

– Vi har gjort en folkparksturné ihop och förra året körde resten av gänget denna julshowen själva, så därför är det så bra att jag kunde vara med denna julen. Vi vet att vi trivs och har väldigt roligt roligt ihop.

Vad är din roll i denna showen?

– Jag vet inte om jag har någon roll sådär. Vi kompletterar varandra väldigt bra, vår gemensamma roll är att vi kompletterar varandra väl för att kunna ge ett väldigt brett och härligt koncept.

Vad ser du mest fram emot med den kommande turnén?

– Jag vill att publiken ska gå därifrån med glädjen i hjärtat och känna att de fått nostalgi och dansat mellan bänkarna.

Vad kan publiken förvänta sig av er på scen?

– Det blir ös varvat med fantastiska ballader. Det blir solonummer och duetter. Det kommer bli härliga virvlar av energi och kärlek. Mitt favoritnummer är nog Tina Turner-numret som jag gör. Jag smäller till med ”Avundsjuk” och ”Håll om mig” med.

Då är det inte bara jullåtar som ni bjuder på?

– Nej, det kommer vara annat med så att publiken kan känna igen sig.

Och till sist, vilken är den bästa jullåten i jul? Du får inte säga dina egna.

– Det är lite olika vad du är på för humör, men ”Stilla natt” är en fantastisk låt.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.