GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nedrans troll - tar korgen med bullar i år igen

Lördagen den 28 augusti är det dags för Teaterinvest att återigen bjuda in alla över fyra år som gillar sagor till den interaktiva föreställningen ”En vandring i sagans skog”.
Publicerad 23 augusti 2021
Bilder från förra årets sagovandring.
Bilder från förra årets sagovandring.
Foto: Wilhelm Nilsson

Platsen är som vanligt Krankelösaholme i Ljungbyholm. Och som vanligt verkar trollet ha stulit bullkorgen, så det blir barnens uppgift att ta tillbaka den. På vägen kan deltagarna förvänta sig att stöta på vättar, älvor och en och annan häxa.

– Publiken har kommit i generationer och längtar tillbaka år efter år. Barn som förr gick med sina föräldrar kommer nu med sina barn och deras mor- och farföräldrar. Det är kul att så många nya upptäcker denna lilla skatt. Det är fint att få sprida glädje bland folket på det här viset, säger Lena Hellström från Teaterinvest.

Den 18 september kan föreställningen dessutom upplevas på Skälby, där tillgängligheten är bättre så att även den som exempelvis är rullstolsburen eller behöver rullator kan följa med.

Biljetter kan bokas via teatergruppens hemsida.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.