GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Newkid landade i Kalmarsalen: ”En meteor i Kalmar”

”Igår landade en meteor i Kalmar. Tack för kärleken” inleder Alexander "Newkid" Ferrers sitt instagraminlägg om torsdagens spelning i Kalmarsalen, som var startskottet för den höstturné som stjärnan nu ger sig ut på.
Publicerad 8 oktober 2022

Många hängivna fans var på plats i Kalmarsalen och de längtade efter att få lyssna på ballader om kärlek och hjärtesorg. Inne i salen hade Newkid hängt upp en stor meteor i taket och han själv landade på scenen med en smäll när han inledde konserten med ”Mitt hjärta bara sviker mig”, en tolkning från ”Så mycket bättre” 2020.

Texterna om brustet hjärta har blivit Alexander "Newkid" Ferrers kännetecken.
Texterna om brustet hjärta har blivit Alexander "Newkid" Ferrers kännetecken.Foto: Linn Svensson

Texterna om brustet hjärta har blivit Alexander "Newkid" Ferrers kännetecken och han levererade en oklanderlig show. Kalmarpubliken var med på noterna, dansade, jublade och njöt av Newkids härliga och kristallklara röst.

Självklart lyfte taket i Kalmarsalen när han tolkade Helen Sjöholms klassiska "Du måste finnas" från musikalen Kristina från Duvemåla. Då blev det allsång och hundratals mobiltelefoner lös upp Kalmarsalen. Jag vill gärna tro att publiken och Alexander Ferrer lämnade Kalmarsalen , varma om hjärtat och med ett stort leende på läpparna.

Häng med oss i Kalmarsalen i bildspelet nedan:

bild 1/9
"Jag gråter bara i regnet", "Lakan" och "Du måste finnas" är gripande och hjärtknipande ballader som väckte stor ovation bland publiken.
Inez Glimmerborn och Nathalie Frisk väntade spänt på Newkid.
Molly, 8, var det yngsta fanet på plats i Kalmarsalen tillsammans med pappa Michael Sjöstedt.
Meya och Molly Fagergren var ivriga på att gå in i Kalmarsalen.
Anna Sjögren och Sara Isarve.
Josefine Johansson och Anna -Carin Erwén.
Newkid hade en rymdinspirerad outfit som matchade hur scenen såg ut.
Här gör Newkid en maffig entré till en jublande publik.
Artisten sprudlade av energi på scen.
"Jag gråter bara i regnet", "Lakan" och "Du måste finnas" är gripande och hjärtknipande ballader som väckte stor ovation bland publiken.
Inez Glimmerborn och Nathalie Frisk väntade spänt på Newkid.

Text och foto: Mehdi Barakat och Linn Svensson.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.