GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu har du chansen att bli nästa Länsmusikchef

Då Länsmusiken – Kalmar läns musikstiftelses nuvarande chef går i pension söker man nu en efterträdare som vill fortsätta utveckla verksamheten.
Publicerad 22 oktober 2021
Foto: Pressbild

Idag har Länsmusiken 12 medarbetare och samverkan med frilansande musiker. Verksamheten består främst av fyra områden: Barn och unga, samverkan med det lokala och regionala musiklivet, Kammarorkestern Camerata Nordica samt Talentcoach, med stöd till unga talanger.

”Du leder verksamheten mot uppsatta mål och skapar förutsättningar för utveckling och engagemang. Du tar ansvar för samverkan med andra aktörer; regionalt, nationellt och internationellt. Med utgångspunkt från vision och mål för Länsmusiken samordnar du processer för en långsiktig planering av verksamhet, ekonomi, budget och personal. Du har ett övergripande arbetsmiljöansvar och arbetar för jämställdhet, jämlikhet och mångfald.”, lyder delar av arbetsuppgifterna.

Söker man tjänsten är kravet att man har en adekvat akademisk utbildning och gärna erfarenhet från kultur/kulturella näringar och en dokumenterat chefserfarenhet.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.