unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Nu kan man boka tid på de nya vaccinationscentralerna

Idag öppnas möjligheten att boka tid för vaccination mot covid-19 hos de två nya vaccinationscentralerna i Kalmar och Västervik.
Foto: Mostphotos

Det betyder att drygt 14 000 nya tider är bokningsbara under veckorna 15-16. Dessutom kommer ytterligare drygt 7 000 tider att läggas upp för veckorna 16-17.

De som kan boka tid för vaccinering i nuläget är personer födda 1951 och tidigare.

– Tidböckerna vid hälsocentralerna har snabbt blivit fulla när nya grupper har erbjudits att vaccinera sig. Därför öppnar vi i dag upp möjligheten att boka in sig vid de två vaccinationscentraler som ska öppnas i Västervik respektive Kalmar, säger vaccinsamordnare Marie Ragnarsson, i ett pressmeddelande.

De nya vaccinationscentralerna kommer att öppna vecka 15 och vara öppna under hela vaccinationskampanjen. Det kommer fortsatt att vara möjligt att boka vaccinationstid hos hälsocentralerna och privata mottagningar inom Hälsoval Kalmar län.

Den nya vaccinationscentralen i Kalmar håller till i stadsbibliotekets gamla lokaler vid Tullslätten.

Läs mer