Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu påbörjas Linnéstadens tredje etapp

Bygget av ett sjuvåningshus med 162 hyreslägenheter inleds nu i januari.
Foto: Illustration/PPE

Sjuvåningshuset, som uppförs av totalentreprenören Peab på uppdrag av PPE Fastigheter, blir det tredje byggprojektet att dra igång i nya stadsdelen Linnéstaden.

Byggnaden ska utgöra kvarteret Puman och bestå av 162 hyreslägenheter på totalt 12 700 kvadratmeter. Kontraktssumman är 187 miljoner kronor.

– Det är fantastiskt kul att fortsätta samarbetet med Peab och dra igång med det tredje projektet på Linnéstaden, säger Johan Nielsen, projektchef för PPE Fastigheter.

Inflyttning är beräknad till januari 2023.

Visionen för Linnéstaden är att där ska finnas runt 800 bostäder, butiker, vårdboende och kontor. Vårdboendet är redan byggt, de 46 bostadsrätterna i BRF Botanikern är under uppförande.

Läs mer