Annons

Ny butik till kvarteret Giraffen

I vår utökar elektronikkedjan Kjell & Company sina butiker i Kalmar. Denna gång kommer butiken att finnas i Kvarteret Giraffen.
Publicerad 12 januari 2023
Kjell & Company.
Kjell & Company.Foto: Pressbild

Under våren öppnar Kjell och Company butik nummer 145 i landet och nummer två i Kalmar.

– Det känns riktigt roligt att få etablera butik nr 2 i Kalmar, och vi tror verkligen på Kvarteret Giraffen, som med sitt strategiska läge och utbud är helt rätt för oss, säger Christopher Thour, Concept & Expansion Manager på Kjell & Company, i ett pressmeddelande.

Annons

Kjell & Company startades år 1988 och finns idag både i Sverige och i Norge. Butiken har ett sortiment bestående av hemelektronik och tillbehör.

– I och med etableringen av Kjell & Company stärker vi kvarterets butiksmix ytterligare, vilket rimmar väl med vår långsiktiga plan. Kvarteret Giraffens butiksytor är nu i princip fullt uthyrda och vi har fler förfrågningar från verksamheter som gärna vill etablera sig hos oss, säger Martina Adolfsson Nyström, centrumchef på Kvarteret Giraffen, i pressmeddelandet.

Den nya butiken väntas kunna öppna för kunder i mars eller april.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons