GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny etablering i Kalmar – hyr stor kontorslokal på Kvarnholmen

Företaget har arbetat med att utveckla digitala produkter åt bland annat Post-it, SJ och Swish.
Publicerad 26 oktober 2021
Pressfoto
Pressfoto

Croisette Real Estate Partner har det nya uppdraget att hyra ut en kontorslokal om 611 kvadratmeter på Norra Långgatan 16 i centrala Kalmar. Ny hyresgäst blir mjukvarubolaget Bontouch och det är Croisettes första uthyrning i Kalmar. Tidigare satt I Am Home i lokalen.

– Nu är vi äntligen igång! Vi har fått ett fantastiskt gensvar från marknaden och märker av en hög efterfrågan på lokaler i stort sett inom alla segment. Nu ser vi framemot fler gynnsamma affärer tillsammans med våra uppdragsgivare i regionen, säger Christian Arvill, Co-Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner i ett pressmeddelande.

Bontouch har tidigare arbetat med att utveckla digitala produkter åt bland annat Post-it, SJ och Swish. På sin hemsida skriver Bontouch följande om sin etablering i Kalmar:

”Some people dream of doing things that the big cities can’t offer. It might be an early morning with the kayak or maybe just a convenient, commute free family life with everything within walking distance. That is why, for our next studio, we believe Kalmar is the ideal home”.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.