Annons

Ny food truck i Kalmar slog upp portarna

Den 2 mars slog en ny food truck upp portarna i vid Hagbygärde i Kalmar.
Publicerad 2 mars 2021
Dennis Dietrichsson, Anton Lundqvist och Phum Kaeosrimon
Dennis Dietrichsson, Anton Lundqvist och Phum KaeosrimonFoto: Linus Gunnarsson

Det är Western street food som kommer att servera bland annat burgare, steak sandwiches och korvar till hungriga kalmariter.

– Det har varit bra med folk över lunchen så vi är nöjda. De har varit hungriga och det tycker vi är kul. Vi var i Kalmar för två år sedan, men nu är vi tillbaka igen. Vi har hittat en bra plats som vi tror på. Vi är här för att stanna, säger Dennis Dietrichsson.

Annons

Förutom att ha startat ett nytt lunchhak i Kalmar har man sedan tidigare hamburgerrestaurangen Brooke's Burger i Nybro. Dock finns det något speciellt med att möta hungriga människor från trucken.

– Det är väldigt socialt, man får en helt annan kontakt med gästerna. Det är roligt att prata med gästerna och samtidigt få steka en burgare, det är det vi trivs med.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons