unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Ny food truck i Kalmar slog upp portarna

Den 2 mars slog en ny food truck upp portarna i vid Hagbygärde i Kalmar.
Dennis Dietrichsson, Anton Lundqvist och Phum Kaeosrimon
Dennis Dietrichsson, Anton Lundqvist och Phum Kaeosrimon
Foto: Linus Gunnarsson

Det är Western street food som kommer att servera bland annat burgare, steak sandwiches och korvar till hungriga kalmariter.

– Det har varit bra med folk över lunchen så vi är nöjda. De har varit hungriga och det tycker vi är kul. Vi var i Kalmar för två år sedan, men nu är vi tillbaka igen. Vi har hittat en bra plats som vi tror på. Vi är här för att stanna, säger Dennis Dietrichsson.

Förutom att ha startat ett nytt lunchhak i Kalmar har man sedan tidigare hamburgerrestaurangen Brooke's Burger i Nybro. Dock finns det något speciellt med att möta hungriga människor från trucken.

– Det är väldigt socialt, man får en helt annan kontakt med gästerna. Det är roligt att prata med gästerna och samtidigt få steka en burgare, det är det vi trivs med.

Läs mer