unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Nya toaletter vid flera badplatser i Kalmar

Som ett första steg i en allmän uppfräschning av Kalmars kommunala badplatser kommer nya toaletter uppföras på tre platser till sommaren.
Kalmarsundsbadet är en av tre kommunala badplatser som får nya toaletter till årets badsäsong. Arkivbild.
Kalmarsundsbadet är en av tre kommunala badplatser som får nya toaletter till årets badsäsong. Arkivbild.
Foto: Agnes Aronsson

I fokus för uppfräschningen är tillgänglighet och trygghet.

”Eftersom behoven ser olika ut för olika personer har vi under 2020 både undersökt vad som finns och uppskattas på badplatserna idag och även sett till de önskemål som under åren kommit in från allmänheten”, säger Madeleine André, produktionschef på serviceförvaltningen, i ett pressmeddelande.

De kommande åren kommer badramper, toaletter, duschar, belysning, omklädningsbås och träramper fram till brygga fixas till där det behövs. Närmast kommer nya toaletter byggas vid tre badplatser; Stensö, Ekö och Kalmarsundsbadet.

”Vi tittar också på möjligheten att få en ramp ner i vattnet på Kalmarsundsbadet till badsäsongen 2022”, meddelar Madeleine André.

Läs mer